Royaal appartement Slotermeerlaan 16 C te Amsterdam

Royaal appartement Slotermeerlaan 16 C te Amsterdam - Amsterdam

Royaal en licht appartement van circa 98 m2 in modern en stijlvol appartementengebouw aan de Slotermeerlaan. De woning is gelegen in het ronde gedeelte van het complex, hetgeen een speels effect geeft in de woonkamer.

Indeling:

Eerste verdieping: entree, hal, royale woonkamer, nette half open keuken met diverse apparatuur, groot balkon op het westen van circa 9 m2, 2 grote slaapkamers, inloopgarderobe, badkamer met ligbad en wastafel, separaat toilet met fonteintje en bergruimte met wasmachineaansluiting en cv-ketel. Berging van circa 5 m2 op de begane grond.
De woning is geheel voorzien van dubbel glas en van vloerverwarming, dus geen radiatoren. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud.

Het appartementencomplex “de Rotonde” ligt in de nieuwbouwwijk Noorderhof in Amsterdam stadsdeel Nieuw-West nabij het Sloterparkbad en recreatiegebied Sloterplas. Op 5 minuten loopafstand ligt “Plein 40/45” met een gezellige markt en een modern winkelcentrum. Tevens bevinden zich diverse scholen en kinderdagverblijven in de directe omgeving en is er de laatste jaren diverse gezellige horeca bij gekomen zoals Hotel Buiten aan de rand van de Sloterplas.

Het appartement is uitstekend te bereiken met de auto, en ook met openbaar vervoer. Tram 7, 13 en 14 en bus 69 stoppen voor de deur.
De A9 en A-10 liggen vlakbij, maar ook de N200 naar Haarlem. In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid te vinden (blauwe zone).

Bijzonderheden:
Het gebouw is voorzien van een lift
Bouwjaar 2000
De erfpachtcanon is afgekocht tot 16 juni 2049
Professionele administrateur: Newomij
De servicekosten bedragen circa 127,- per maand
De oplevering kan snel
De Slotermeerlaan wordt momenteel opnieuw bestraat; met de auto kunt u het beste aanrijden via de Noordzijde, dan de H.M. Kraaijvangerstraat en dan de Dom H. van der Laanstraat.

© De Goede Steen BV 2020. Alle rechten voorbehouden.