TE HUUR: Prachtig appartement gelegen in het levendige Amsterdam West!

TE HUUR: Prachtig appartement gelegen in het levendige Amsterdam West! - Amsterdam West

Het appartement (48m2), met uitzicht op de Sloterplas, is van alle gemakken voorzien.

Het ligt op steenworp afstand van Plein 40-45 met een scala aan winkels, rijksweg A10/ring Amsterdam, het Sloterplas met een gezellig strand & het metrostation. De tram richting het centrum stopt voor de deur, maar zelfs met de fiets staat u binnen 20 minuten midden op de Dam. Parkeren voor het complex is mogelijk, middels een parkeervergunning of een blauwe schijf.

INDELING

Begane grond: afgesloten gemeenschappelijke entree, trappenhuis, berging.
1e verdieping: entree appartement, meterkast, toiletruimte met fontein, 1 slaapkamer gelegen aan de galerij, badkamer, ruime doorzonwoonkamer.

U komt binnen in de hal, voorzien van voldoende (inbouw)kastruimte. Aan de linkerkant bevindt zich een lichte en ruime slaapkamer met toegang tot de luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en regendouche. Verder is er een apart toilet met fontein en ruimte voor de wasmachinecombi, waar u gebruik van kunt maken.

De moderne open keuken beschikt over divers inbouw apparatuur, zoals een keramische kookplaat, combimagnetron, koelvriescombi en vaatwasser.  Vanuit uw woonkamer heeft u prachtig uitzicht over de Sloterplas.

De huur bedraagt €1.375,- per maand, inclusief servicekosten. U dient zelf zorg te dragen voor de nuts. De waarborgsom bedraagt één huurmaand.

Het appartement wordt verhuurd op contractbasis voor een periode van minimaal 1 jaar en maximaal 1,5 jaar, met mogelijkheid tot tussentijdse opzegging voor zowel huurder als verhuurder.

De opzegtermijn bedraagt 2 maanden. Wij vragen voorafgaand een salarisspecificatie van de meest recente maand en (indien aanwezig) een verhuurderverklaring. De woning is bestemd voor maximaal 2 personen. Huisdieren en roken in de woning is niet toegestaan.

 

Voor vragen kunt u mevr. Gennissen bereiken per e-mail: bianca.gennissen@gmail.com

© De Goede Steen BV 2021. Alle rechten voorbehouden.